Listo Carton Cutter

Vi har levert Listo carton cutter i over 45 år – og har hatt eneagentur for Europa nesten hele tiden.

Det er helt utrolig at knivsalget bare øker fra år til år, og at stadig nye bransjer tar kartongkutteren i bruk. Selv om vi har visst det hele tiden, så tar vi det som nok et bevis for at Listo carton cutter og knivblader, som forøvrig er produsert i USA, har helt topp kvalitet. Det er derfor ingen tilfeldighet at dette er Skandinavias mest solgte kartongkutter. Kniven kjennetegnes best med det ovale hullet som er egnet til en fjærbelastet knivholder.

Hvis man følger bruksanvisningen på esken er kniven helt ufarlig å bruke. Kniver som har blitt løse i skaftet over tid, kan med et lett hammerslag bli mere tight igjen

Bladene er kjent for sin kvalitet, og det er derfor ingen tilfeldighet at dette er Skandinavias mest solgte kartongkutter. Det finnes kartongkuttere som er laget av bløtere materiale, og som etter en tids bruk blir så løse i skaftet at kan skli opp og skjære hull i bukselommen, eller skli opp under bruk. Slike kniver kan være direkte farlige.

 

 

Din logo

Vi har levert tusenvis av Listo carton cutter med silketrykket logo som «giveaway»-artikkel. Dette er trolig en av de mest populære strøartikklene til dagligvarebransjen, bensinstasjoner, kiosker og kjedebutikker i en rekke bransjer. Vi sender gjerne en prøve og et pristilbud. Her kan du se et utvalg av våre referanser.

Ønsker du mer informasjon?

Listo carton cutter

j

Ønsker dere kartongkutter med logoen deres på ?

Legg igjen dine kontaktdetaljer i skjemaet vårt og du vil høre fra oss snarlig.

E-post

post@aurora-marketing.no

Telefon

+47 47 30 33 18

Adresse

Rødkløverveien 2, 2016 Frogner